19.8.10

vans

ik wou deze post beginnen met "de eeuwig hippe vans...", maar dat heb ik maar niet gedaan.. it's just not true! ik kan me herinneren dat ik in de brugklas zat, en van mijn zakgeld had ik voor vans gespaard.. die mooie vans era's, in het zwart.. wat was ik trots! ik trok ze aan naar school en *boem*, trots weg.. ik was emo, skater, whatever u wanna call it, gewoon niks dat positief was.. ik heb ze toen nog best lang gedragen met de nodige gevolgen, en daarna heb ik ze helemaal uit mijn hoofd gezet.. totdat ik een paar jaar terug weer mensen er mee zag lopen (geen emo's, dit keer...) nu zijn ze zó 'in'.. zie je nou wel dat ik hip was?







they never get bored...

9 opmerkingen:

  1. Haha ja, iets té in als je het mij vraagt;)
    Maar ze zijn inderdaad wel erg mooi!
    Leuke post.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. erg he, ik ken het! heb ik ook met zoveel dingen gehad. Dat je word uitgelachen en later loopt iedereen ermee, haha verschrikkelijk! ik vind ze wel geweldig, Ik zou ze gewoon weer halen hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hihi, ik heb ze vorige week gehaald! de zwarte, weer.. maar dan met lage zool! zo snel mogelijk rode, met dikke zool =)

    thanks voor de reacties!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh ik had niet gezien dat je een nieuwe blog had! goed dat je het nog een keer gepost hebt, ik volg je :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ze zijn hier bij mij in de buurt helemaal niet in :O. Maar ja, ik woon ook in een in de prehistorie achtergebleven totaal niet mode-geïnteresseerde kutbuurt :D
    maar ja ik heb ze ook, lichtblauw :')

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Aaah ik wil ook echt vans . maar ik heb nu al 3 paar neppers (2 van de H&M, en 1 van de schoenenreus) dus ik denk dat ik maar nikes vraag. maar ik blijf sparen voor blauwe, zwarte of bruine vans

    BeantwoordenVerwijderen
  7. haha ik denk niet dat je vans moet kopen omdat ze 'stoer' zijn, maar omdat ze lekker lopen.. ik schaam me zelfs als ik ze draag, omdat ik me 'one of them' voel :') net als met mn adidasvest..
    en ik heb ook echt veel neppers, in 7 kleuren.. maar tippen niet aan echte vans!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb ook lichtroze fake-ones, zitten lekker en passen onder vrij veel kleding.

    BeantwoordenVerwijderen