17.4.11

Afwezig..

Hallo!
Sorry dat ik al een paar dagen niets heb gepost, maar het gaat niet heel goed met me. Ik ben vorige week vrijdag ziek geworden, ik dacht dat het wel over zou gaan en dat het maar een griepje was. Ik ben donderdag toch maar naar de dokter gegaan en ze kwam om 4 uur nog langs omdat ze zich zorgen maakte. Om 8 uur belde ze nog op omdat ze zich écht ernstig zorgen maakte, en ik moest naar het ziekenhuis. Het bleek dat ik nierbekkenontsteking heb die al is 'uitgezaaid' naar mijn hoofd, vandaar de hoofdpijn, duizeligheid en koorts. Heb antibiotica gekregen, en dat leek aan te slaan, maar vannacht kon ik helemaal niks meer zien, had té erge hoofdpijn, en de koortsmeter gaf onder mijn arm na 20 seconde al 39,7 aan, dus mama belde op naar het ziekenhuis om te vragen of ik er pijnstillers bij mocht innemen, maar ze stonden erop dat ik 'even' langs kwam, om 2 uur 's nachts. Dus mijn broer uit bed gebeld (we hebben zelf geen auto) en thank God dat hij nog wakker was. Heb nu sterkere antibiotica, en moet dubbele dosering.. (6 pillen per dag!)
Het meest baal ik nog van mijn intakegesprek die ik morgen heb op school, want daar kan ik dus niet heen.. Ik hoop dat ik het kan verplaatsen en alsnog aangenomen kan worden :(
Als ik de puf heb zal ik vanavond foto's maken van mijn portfolio die ik gemaakt heb voor school, en dan laat ik ze aan jullie zien..

I'll be back! Maar eerst goed uitzieken...
Liefs, x

3 opmerkingen:

  1. wow :o heftig! beterschap en sterkte! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel veel beterschap! Mijn zus heeft het ook gehad en is er weer helemaal bovenop gekomen, so don't worry!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jeetje, wat ontzettend vervelend! veel beterschap! Leuke blog heb je verder! x A

    BeantwoordenVerwijderen