10.5.11

Gisteren is gisteren, vandaag is vandaag, vergeet de vergissingen die je gister hebt gemaakt. - sticks

Ahw, heel erg bedankt voor de lieve berichtjes! Ik ben vanmorgen (hopelijk) voor het laatst naar het ziekenhuis geweest voor controles, en mijn lichaam moet het nu toch echt zelf gaan doen. Ik heb nog wat moeite met eten, maar ik kan weer normaal lopen en dingen ondernemen zoals naar de winkel gaan. Ook hebben ze voor de laatste keer bloed afgenomen, voor de zekerheid, en daar krijg ik volgende week de uitslag van.
Zondag ben ik naar een rommelmarkt geweest, ik had er héél erg zin in en verwachtte er (blijkbaar iets te) veel van, maar helaas viel het tegen. Ik heb helemaal niks gekocht. Misschien ook maar beter voor mijn portomonnee ^^

Wat vinden jullie van Henkie? Het zou een schaap voor moeten stellen, maar ik vind het meer een mislukte poedel. Met kuif.


Image and video hosting by TinyPic

Oh btw, weet iemand of Vans authentics de wasmachine overleven? Ik heb die van mij nu een paar jaar, en kunnen wel een wasbeurtje gebruiken! Let me know.

6 opmerkingen:

 1. Wat leuk die nagels!!!
  Veel beterschap!!!!
  XXX
  Van die Vans zo ik niet weten, die heb ik niet ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je nagels zijn ontzettend schattig! Erg leuk, het deed mij meteen aan een vogeltje denken haha.
  En de Vans.. Ik doe het wel altijd met mijn All Stars, denk dat het bij Vans geen kwaad kan? En anders gewoon een paar uur in het water zetten?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha schattig joh! Dankjewel voor je reactie, ja vooral voor de foto had ik bedenkingen, omdat je toch wel mijn buik + onderbroek ziet, maar zolang ik er geen nare reacties op krijg vind ik het wel okee. Het verhaal opzich schaam ik me niet voor ofzo. Ik ga je volgen! :)

  Liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Whahaha oke het is eerlijk gezegd niet helemaal mijn ding,
  maar hoe je die vraag erbij stelt vind ik echt geweldig 'Henkie, de mislukte poedel.' (...) 'Met kuif.' XD

  &Ik denk wel dat je Vans het overleven hoor!
  Ik heb zelf m'n Allstars wel vaker in de was gedaan, en die overleefden het ook, alhoewel ik wel moet zeggen dat ze nu (een tijd later) echt gesloopt zijn, maar ik denk niet dat de was daar iets mee te maken heeft gehad (:

  BeantwoordenVerwijderen