7.7.11

Billie

Als je mijn blog al langer volgt heb je hem vast wel eens voorbij zien komen; Billie! Billie is mijn hamstertje die ondertussen al behoorlijk oud is. Bijna 2 jaar geleden zat er een meneer bij me in de bus met een hokje vol babyhamstertjes. Natuurlijk was ik meteen verliefd, ik wou al heel lang een hamster! Een dikke witte, die ik nonstop zou knuffelen. Een witte zat er niet bij, maar ik was wel gelijk helemaal gek op een grijs bolletje dat er in rond rolde. Mama zat naast me en zag me glunderen, ze zei; 'we hebben toch nog ergens een hokje?' inclusief een dikke vette knipoog. Yes! Ik mocht een hamster! Een paar dagen later stond de meneer voor de deur met de inmiddels 3 weken oude Billie. Mijn Billie!

In die tijd had ik nog niet door hoe het scherpstellen van mijn camera werkte, dus ik heb helaas geen foto's van baby Billie!
Image and video hosting by TinyPic
Omnomnom, chippies!Image and video hosting by TinyPic

Het valt me wel op dat ik alleen maar foto's heb van etende Billie...Heb jij ook huisdieren?

10 opmerkingen:

 1. Aw, wat een schatje! Ik heb een Jack Russel, die is alleen op dit moment mee op vakantie met mijn ouders naar Tsjechiƫ, haha. :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahw, super lief! Ik heb zelf helaas geen huisdieren (meer) :( Ik zou echt heel erg graag weer tamme ratten willen, maar ja, daar zijn mijn ouders de laatste jaren ineens helemaal tegen. Plus als ik komend jaar op kamers ga zou het niet zo handig zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oooh, zo sweet :)
  jah, ik heb een zwarte kat, die heeel ondeugend is :P

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. what a cute baby! love it!! nice blog I am your new follower hope you can take a look at my blog and follow back :)

  http://www.ohmydior.org/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, wat een schattig ding! En leuk hoe je eraan gekomen bent. Ik heb geen huisdieren en hoef er ook geen ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En de ketting is van New Yorker btw ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schattig ding<3 Ik heb een konijn(A)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super schattig <3 ik heb een hond en 2hamsters! En ze zijn echt vasineerden (ofzo iets) om naar te kijken als je het mij vraagt :)

  BeantwoordenVerwijderen